Podium Explore

In april 2024 hebben we De Westerkerk omgedoopt tot ons eigen Podium Explore. Deze locatie in hartje Leeuwarden was voorheen al een van de meest prachtige locaties van ons festival in november, maar nu kun je er het gehele jaar door terecht voor programma!

Elke vrijdag geopend vanaf 12:00 tot 00:00 voor lunch, diner en programma.

Mythische verhalen, open mics en wegdromen op een yogamatje

In Podium Explore toveren kunstenaars een glimlach op je gezicht bij de vrolijkste, poëtische feestjes, je luistert er naar mythische verhalen, ziet de jongste generatie schrijvers en woordkunstenaars schitteren en nog veel meer. Op een yogamatje naar verhalen luisteren terwijl je een projectie op het plafond van deze voormalige kerk bekijkt? Je medespeler naar huis sturen met prullaria tijdens Kutzooibingo? In Podium Explore kan het allemaal! Neem zelf het podium in met je eigen spoken word performance of woordkunst tijdens verschillende open mics of kom een hapje eten in ons café.

Café

Ons café in Podium Explore is elke vrijdag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur! Voor je heerlijke lunch, koffie, gebakjes en een wekelijks wisselend diner (vega). Van bietenburger tot chocochili er staat je altijd weer een verrassing van onze chefs te wachten.

Uitgelicht programma