Meeuw jonge theatermakers / Jonge Schrijvers - De Kapsalon

Een jongen knipt op een dag zijn haar af en beëindigt een vriendschap. Een kapper droomt van een bestaan als wereldberoemd natuurkundige. Een meisje wil dat haar ouders anders naar haar kijken en verft haar haar paars.

Wie kent het niet? Het verlangen om weer als nieuw de wereld in te stappen? Daarover gaat het in De Kapsalon. Drie korte voorstellingen in drie verschillende kapsalons.

De Kapsalon is geschreven door drie jongeren, afkomstig van de opleiding Jonge Schrijvers van Meeuw en Explore the North.

De Kapsalon speelt van 9 maart tot en met 6 april 2023 iedere donderdagavond 2x. De start van de voorstelling is bij De Walrus aan het Gouveneursplein in Leeuwarden. Vervolgens wandel je met de voorstelling mee naar 3 andere locaties in de binnenstad. Kaarten (€ 15) koop je hier: op de website van Meeuw jonge theatermakers.

Credits
Met
Pieter van Aalst, Iris Dicke, Nina Los, Hedzer Seffinga, Melle Tollenaar, Hannah de Vries, Rixt Siderius, Fardau Nijboer, Oane Marten van der Veen, Sinne Nova van Dieren, Julius van der Monde, Vanity Gerrits Jonge schrijvers Iris Dicke, Tidde van Mourik en Stijn Schootstra begeleiding schrijvers Wessel de Vries regie Ali Zijlstra, Jelke Rijpma en Hilde Mulder vormgeving Josefine Smid beeld Tryntsje Nauta