Schrijf je graag? En ben je tussen de 14 en 18 jaar? Een verhaal, gedicht of zelfs een theater- of toneeltekst? Lijkt het je leuk om vaker te schrijven en te leren hoe je er nog beter in wordt? Kom dan lessen volgen bij jonge schrijvers, een opleiding van Meeuw jonge theatermakers & Explore the North.

Je werkt met een kleine groep in het schrijven van proza, poëzie, dialogen, monologen en alle vormen daartussenin. Inspirerende lessen van jonge, professionele schrijfdocenten. Die niet letten op hoe je schrijft, maar op wat je schrijft. En dat is niet alles.

  • Start november 2024 t/m januari 2025.
  • De cursus kost 50,- euro.
  • Je krijgt 10 lessen en tussendoor natuurlijk huiswerk want schrijven is ook: meters maken!
  • Je volgt lessen van professionele schrijvers.
  • Dit vindt plaats in Podium Explore, Bagijnestraat 59 in Leeuwarden.

We sluiten de lessenreeks af met een performance, waarbij je jouw teksten kunt laten horen aan het publiek. Daarnaast werken we samen met festivals en podia: eerder traden de Jonge Schrijvers al op bij Explore the North en Oerol. Zo schreven ze teksten voor Het Grote Onbekende, Toen Rijst Nog Jong Was, Het Arrivacomplot en een podcast in het kader van Bosk van Arcadia.

De lessen van de Jonge Schrijvers start zondag 17 maart a.s. in De Westerkerk, Bagijnestraat 59 in Leeuwarden. De startbijeenkomst is ook meteen een proefles. We sluiten de lessenreeks af met een performance, waarbij je jouw teksten kunt laten horen aan het publiek.

Aanmelden? Vul dan hieronder ons aanmeldformulier in!