Jonge Schrijvers - De Roep van de Paardenbloem

Festivalweekend Kaartjes festivalweekend

Wie hoort de stem van de vader die alleen oud en nieuw moet vieren? Van de man die werkt als beveiliger van Poetin? Van de schoonmaker in een leeg kantoorpand? Of de roep van de paardenbloem in het park die door niemand wordt gezien, laat staan geplukt?

Als je jong bent, heb je vaak het gevoel dat er niet of nauwelijks naar je geluisterd wordt. En als je oud en alleen, eenzaam in een flat zit, is dat waarschijnlijk niet veel anders. Voor De Roep van de Paardenbloem schreven vier jonge schrijvers theaterteksten over woorden die niet gehoord worden, stemmen die vergeten zijn en mensen die niemand ziet.

Credits
Jonge schrijvers Nina Los, Rixt Siderius, Lonneke Terpstra, Charlotte Westra begeleiding schrijvers Wessel de Vries met Caroline Mgata, Merel Staalstra, Mats Voshol (muziek) regie Carlo Scheldwacht vormgeving Josefine Smid lichtontwerp Koos de Vries techniek Rutger van der Hout productie Coco de Haas publiciteit Nienke Rullmann Jonge onderzoekers Wendy Viel marketingadvies Jelma Dekker projectmedewerker Esmee de Haan fotografie Tryntsje Nauta grafisch ontwerp Wikke Meinsma artistieke en zakelijke leiding Hilde Mulder