Foto: Bart Lindenhovius

Inmiddels veroveren ze vanuit WORM in Rotterdam de Nederlandse nacht. Maar met hun komst naar De Stadskas in Leeuwarden zijn ze voor even terug in de stad waar het allemaal begon: de dj’s van het creatieve queer-collectief Zuperstition. Maak je op voor een onvergetelijke, stomende danstrip. Laat je meevoeren naar old school Chicago, de bakermat van de house, om via ballroom-beats te belanden bij een fijne mix van techhouse en discohouse.

Met:
EVE
Esmee van Eck, beter bekend als Eve, is een DJ die opgroeide in Leeuwarden. Eve houdt van verschillende soorten muziek, haar genre varieert van disco tot techno en bijna alles daartussenin. Eve’s voorkeur gaat uit naar house, de groovy en funky kant. In de house sets hoor je soul, hiphop en afro muziek samensmelten met een lekkere bas. Tijdens een set van Eve word je meegenomen in een happy vibe waar je niet stil kunt blijven staan. Eve probeert je elke keer weer te verrassen met nieuwe muziek die je nog nooit hebt gehoord. Ze speelde op Nachtcollege, Happy Feelings, Reces Groningen, Heaven Open Air festival en nog veel meer.

Juliana X
Juliana X is een ‘retro-ghetto-acid’ liefhebber. De Rotterdamse DJ met Braziliaanse roots is sterk geïnspireerd door Chicago house, Eurodance en Detroit techno. Verwacht nostalgische housesets, ‘filthy ghetto’ zang en opzwepende baslijnen. Haar onverschrokken sound was te horen op Toffler, Milkshake Festival, Club NOW&WOW, Paradiso Amsterdam, Lovelee, Ploegendienst, Solar en Welcome To The Village. Juliana is de oprichtster van haar eigen bevrijdende clublabel Zuperstition en talentplatform.

vr 7 okt | 20:00 – 00:00 uur

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina