Bijzondere zangworkshop op een sfeervolle locatie

Hoe luisteren we? Welke woorden gebruiken we om onze ervaring van muziek en geluid te beschrijven? Hoe kunnen we onze individuele sonische smaak respecteren, terwijl we bouwen aan een collectief begrip van de waarde en het plezier van muziek?

Listening Together is een workshop luister- en discussiegroep voor muziekprofessionals en professionals die met muziek werken. De workshop Listening Together is ontworpen als een veilige, aandachtige ontmoetingsruimte om de verschillende elementen die we waarnemen in muziek te ontdekken, te decoderen en te bespreken.

Door kritisch te bespreken hoe bepaalde muzikale uitingen worden onderscheiden van elkaar, en door die unieke frequenties van geluid bloot te leggen, stimuleer je het vermogen om muzikaal materiaal te creëren. Listening Together is een platform voor het uitwisselen van ideeën en vaardigheden rond muziek, geluid, compositie, opname en performance.

Aanmelden
Aanmelden kan via een mailtje naar publiciteit@explore-the-north.nl. Vermeld hierbij je voor-/achternaam en telefoonnummer.

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina