Menu van Explore the North openen

Ieder persoon heeft een eigen fundament, de blauwdrukken van waaruit je je als mens ontwikkelt tot wie je bent. Maar wat als dat fundament vanaf het begin instabiel is, je verdeeld raakt over meerdere fundamenten en je jezelf steeds moet conformeren tot iets nieuws?

In de multidisciplinaire solovoorstelling The Deconstruction of Aristote Bofunda Gemale gaat Gemale op een queeste naar zijn eigen fundament. De theatermaker, zanger en verhalenverteller neemt je mee in zijn zoektocht naar de kernmomenten van zijn leven tot nu toe, met vijf ervaringen die hem hebben gemaakt tot wie hij nu is. Verwacht een mix van talen, muziek en verhalen en intense persoonlijke en universele inzichten.
 

Speeltijden en overige info
vr 3 september | 20:30 uur > diner in De Westerkerk bij te boeken
De Westerkerk | Prijs: € 7,50 | Taal: Engels


Koop hier je tickets.

Over Gemale
Aristote Bofunda Gemale (Shaolin Versachi), geboren in Congo, studeerde af aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Gemale is muzikant, theatermaker, schrijver en verhalenverteller en maakt bij voorkeur voorstellingen waarin hij deze disciplines combineert. Met zijn performances draagt hij graag iets bij aan het leven van anderen. Gemale is in 2021 door Explore the North geselecteerd voor het talentontwikkelingstraject voor (theater)schrijvers #NieuweStukken van het Fonds Podiumkunsten en het Nederlands Letterenfonds.

De hoofdtaal van deze voorstelling is Engels.

The Deconstruction of Aristote Bofunda Gemale is een productie van Up North, Explore the North en de Popfabryk, met hulp van performer en theatermaker Karel Hermans.

* deze voorstelling komt in de plaats van Enter Salzirius van dezelfde maker.

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina