Foto: Rudy Cruden

Volop inspiratie met talentvolle makers

Maak kennis met nieuwe theatermakers in het Noorden en krijg een uniek kijkje in hun proces. Tijdens de Station Noord HUB presenteren deelnemers van talentontwikkelingsprogramma Station Noord op verschillende manieren hun ‘work in progress’. In een intieme setting krijgen zowel makers als publiek de kans om te zien hoe nieuwe ideeën in de praktijk uitpakken.
Maak kennis met werk in ontwikkeling van diverse makers van dit talentontwikkelingsprogramma. Met onder andere een sneakpreview van (muziek)maker JÓRMA. Meer programma volgt.

In samenwerking met Station Noord, Oerol, De Westerkerk en Explore the North.

Za 28 mei | 20.30 uur | De Westerkerk
Tickets € 7,50 | Inclusief vegetarisch driegangendiner € 32,50

Voorafgaand aan de voorstelling kun je genieten van een heerlijk vegetarisch driegangendiner in het sfeervolle café van De Westerkerk. Je kunt dit diner meeboeken met je tickets.

Koop hier je tickets

Over JÓRMA
JÓRMA (hen/hun/die) is het artpop alter-ego van Jonathan Bonny (hij/hem), waarmee hij zijn rol als muziekmaker herdefinieert en zodoende actief bouwt aan verbinding met diens publiek. De frictie tussen wie hij is en wie die wil zijn, vormt de basis van deze artistieke zoektocht. JÓRMA creëert en cureert kwetsbare reflecties op grote thema’s als gender en (on)gelijkheid, met veel aandacht voor de artistieke context waarin deze worden gepresenteerd. Jonathan laat zich hierbij inspireren door popcultuur, activisme, performance art en theater.

Onderdeel van PAFFF
Dit programma is onderdeel van (het partnerprogramma) van PAFFF, het podiumkunstenfestival van Arcadia en Stadsschouwburg De Harmonie tijdens Arcadia.

 

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina