Een audiovisuele installatie over het alleen-zijn

Genieten van het alleen-zijn, eenzaam maar niet alleen, te weinig alleen zijn, verlangen naar alleen-zijn. Voor de audiovisuele installatie NEPEN ging Céline Wierda met mensen uit onze stad in gesprek over het alleen-zijn. Voor Céline zelf zorgt het voor een ietwat oncomfortabele staat, maar kan ze er tegelijkertijd ook enorm naar hunkeren. Wat betekent het alleen-zijn eigenlijk voor een ander en waarom heeft het niks te maken met eenzaamheid, zoals velen impliceren?

NEPEN ervaar jij alleen, in een ruimte. Met beeld en audio als metgezel van 12-21 november in De Westerkerk te Leeuwarden.

Een installatie van Céline Wierda met muziek van Onna Limb en beeld door Jurjen Jellema.

vr 12, za 13, zo 14 nov 12:00 – 22:00 uur | wo 16 & do 17 nov 19:00 – 22:00 uur | Tickets € 5
vr 19 nov 17:00 – 22:00 uur | za 20 & zo 21 nov 13:00 – 20:00 | Tickets gratis met geldig festivalbandje
De Westerkerk

Voor een aantal intieme programma-onderdelen, zoals de expedities, is het belangrijk dat je je vooraf aanmeldt. Dat heeft te maken met het beperkte aantal beschikbare plekken of tijdsblokken. Je doet dit door een GRATIS ticket aan te schaffen, waarmee je je inschrijft voor een tijdslot.
 

Reserveer hier je ticket voor een tijdslot

Je kunt je alleen voor dit programmaonderdeel aanmelden als je in het bezit bent van een ticket voor het betreffende festivaldag.

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina