Foto: Renato Mangolin

Spraakmakend Italiaans theatercollectief Motus komt na wereldtournee naar Leeuwarden

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de coronamaatregelen.

MDLSX is een explosieve ode aan de vrijheid om te worden wie je wilt. Een urgente en theatrale solo over een mens geboren in een verkeerd lichaam. De fenomenale, androgyne actrice Silvia Calderoni gebruikt in MDLSX haar eigen fluïde genderidentiteit als basis voor een krachtige en persoonlijke performance. Als een DJ mengt ze autobiografische elementen met thema’s uit theoretische teksten. Met als resultaat een aanstekelijke wervelwind van muziek en theater. Een coming-of-ageverhaal dat identiteitsvorming bevraagt en laat zien hoe jongeren tegenwoordig ruimte krijgen zichzelf individueel te definiëren en te ontwikkelen tot wie ze zijn.

Invited by Arcadia, De Harmonie & Explore the North
Met trots brengen we een serie unieke voorstellingen van gelauwerde en aanstormende internationale makers naar Leeuwarden, in samenwerking met Arcadia en De Harmonie. Spraakmakende internationale voorstellingen en performances, van dans tot theater, muziek en film, die je gezien moet hebben!

GEANNULEERD | Do 9 & vr 10 dec 20:30
Tickets € 17,50 > harmonie.nl/invited
De Harmonie

Credits
with 
Silvia Calderoni
directed by Enrico Casagrande and Daniela Nicolò
dramaturgy by Daniela Nicolò and Silvia Calderoni
sound Enrico Casagrande
in collaboration with Paolo Panella and Damiano Bagli
lights and video Alessio Spirli and Simone Palma
production Francesca Raimondi
international distribution Lisa Gilardino
production Motus
in collaboration with La Villette – Résidence d’artistes 2015 Paris, Create to Connect (EU project) Bunker/ Mladi Levi Festival Ljubjana, Santarcangelo 2015 Festival Internazionale del Teatro in Piazza, L’arboreto – Teatro Dimora di Mondaino, MARCHE TEATRO
with the support of MiC, Regione Emilia Romagna

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina