Menu van Explore the North openen
Droogkomische held uit friese wouden

In Je denkt dat het komt een vervolg op Kelderkoorts vertelt Nederlands onbekendste popster Meindert Talma over zijn avonturen als muzikant die een band begint, langs de zalen trekt, successen en teleurstellingen kent en gestaag een reputatie opbouwt. Proza en liedjes wisselen elkaar in de voorstelling af. Door de ogen van Meinderts personage krijgt het publiek een indringende kijk in de ontwikkeling van een onzekere, schuchtere en dromende laatbloeier. Toeschouwers beleven de avonturen van Meindert en krijgen ook een beeld van Nederland tussen 1995 en nu geschetst.

De begeleidingsband bestaat, naast Herman Grimme, Johan Kooi en Janke en Janpier Brands, ditmaal ook uit twee nieuwe muzikanten. Deze aanvulling zorgt ervoor dat het rijke en euforische geluid op het podium tot zijn recht komt.

Meindert Talma geselecteerd in 2016

Meindert Talma is met zijn project de gelukkige geselecteerde van de Pitch voor Friese makers uit de popcultuur van 2016. Het project wordt samen met Popfabryk en Explore the North gerealiseerd. Het omvat niet enkel een live-voorstelling, maar wordt betiteld als album-romancyclus. Het album zal uitgebracht worden bij Excelsior en de gelijknamige roman bij Uitgeverij Passage. Lees hier meer over de Popfabryk Pitch!

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina