Menu van Explore the North openen

Foto: Sanja Marusic

Hartverscheurende liedjes met een knipoog

Muzikaal verhalenverteller Lucky Fonz III is terug bij Explore the North. In 2019 betoverde hij het publiek van ons festival al met zijn meeslepende muziek vol humor en ontroering. Lucky is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als Ik heb een meisje, Linde met een E en Ik ben een sukkel

Na zijn succesvolle theatertournees en geweldige festivaloptredens wordt het voor Lucky Fonz III in 2022 weer tijd om terug te keren met zijn unieke show, die bekend staat om de bijzondere combinatie van prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor én ontroering. Lucky Fonz III slingert je heen en weer tussen stille emoties en uitbundig gefeest. Niet voor niets riep 3voor12 (VPRO) Lucky uit tot één van de meest invloedrijke artiesten van Nederland, op basis van zijn live reputatie.

Tijdens zijn optreden speelt hij werk van zijn nieuwe album Hemellichamen (2022), maar natuurlijk ook oudere, bekende liedjes van albums als In je Nakie en Multimens. Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren: bij een show van Lucky Fonz III is iedereen welkom. Dus zorg dat je erbij bent!

Vr 4 november 2022 | 20.30 uur
De Westerkerk Leeuwarden | Tickets: € 15,00

Koop hier je tickets

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina