Menu van Explore the North openen

In de steriele, ingekaderde wereld van KAMALOKA is alles overzichtelijk. Een muur is een muur en twee maal twee is vier. Maar toch sijpelen er altijd weer nieuwe gedachten, nieuwe ideeën door de voegen en kieren. Sommige angstig, andere magistraal en bevrijdend. De spelers verliezen zich in schijnbaar eindeloze bespiegelingen, tomeloze tirades, rondtollende gedachtes en altijd weer die ene vraag: ben ik gek, of zijn de anderen dat?

Met KAMALOKA speelt HOMSK een voorstelling die urgenter lijkt dan ooit. Covid-19 zet de wereld voor ons allen op zijn kop en dwingt ons anders te denken, anders te leven en doet een groot beroep op flexibiliteit en creativiteit. In KAMALOKA  – wat zoiets betekent als tussenwereld – zijn twee mensen buitengesloten van de wereld.

KAMALOKA is een bijzondere theaterperformance rondom het thema waanzin; een stuk zonder begin of eind, waarbij het publiek (coronaproof) rouleert. KAMALOKA is een voorstelling van HOMSK, gemaakt en gespeeld door Marjolein Ley en Eelco Venema. Zij werken samen met beeldend kunstenaar Bouke Groen, muziekgroep BlackboxRed en regisseur Hendrik Aerts. Voorafgaand aan KAMALOKA breng je een bezoek aan het Museum van de Waanzin, waar verschillend werk rondom het thema valt te zien.

Speeltijden en overige info
di 13 juli t/m do 15 juli | doorlopend vanaf 19:15 | Taal: Nederlands
Neushoorn | Prijs: €16,25 en €32,50 (duoticket voor 2 personen)

Let op: je boekt een ticket voor een specifiek tijdslot! Kaarten kunnen niet geruild worden. Wees ruim van tevoren aanwezig in verband met het strakke tijdschema van KAMALOKA

Kaarten 13 juli

Kaarten 14 juli

Kaarten 15 juli

Over HOMSK
KAMALOKA is de derde voorstelling van theatergezelschap HOMSK, na So Happy Together, een zwarte komedie over een exploderende liefdesrelatie en de politiek-filosofische video-installatie over Europa Us Buorman Yn Tallinn. HOMSK stelt zich ten doel om bijzondere en kleinschalige producties te ontwikkelen vanuit het eigen repertoire, het liefst op locatie. Voorstellingen die beklijven, actueel zijn en het publiek een bijzondere, persoonlijke ervaring bieden. Daarbij werkt HOMSK graag samen met andere makers.

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina