‘Als je denkt dat vrede en geluk ergens anders zijn en je rent er achteraan, zul je nooit aankomen.’ (Tich Nath Hanh )

‘Ik ben altijd aan het wachten. Totdat het dagelijkse leven eindelijk ophoudt en het echte leven begint. Tot iets zich aan mij openbaart ofzo.’
Anna, Stan en Mats wachten. Al een hele tijd. Op het perfecte moment. Op iets dat het leven de moeite waard maakt. Op een SPEKTAKEL…

Zowel de spelers als het publiek zijn tijdens de voorstelling ontdaan van snelheid. We maken samen al dan niet noodgedwongen, pas op de plaats. Door deze zogenaamde stilstand ontstaat ruimte. Een kans. We kijken opnieuw naar onszelf maar ook naar onze omgeving. En dan… daar waar niemand het verwacht, ontstaat toch ineens een SPEKTAKEL. Gewoon hier en nu.

Het Spektakel is een multidisciplinaire voorstelling waarin theater, muziek, zang en omgeving samenkomen. Door de combinatie van deze verschillende disciplines, ontstaat een dynamisch geheel, kenmerkend voor Club NEL: Klein van opzet, met grote impact.

Podcast
Bij de voorstelling hoort een podcast, waarin er dieper ingegaan wordt op het verhaal achter de locatie waar de voorstelling speelt. Beluist de podcast hier.

Achter ieder specifieke locatie schuilt een verhaal. Een plek dat voor de een nietszeggend is kan voor de ander van grote betekenis zijn. Wat betekent het om je verbonden te voelen met een specifieke plek? Wat maakt een plek waardevol? Deze podcast draagt bij aan verdieping ten opzichte van de voorstelling maar ook ten opzichte van een plek. De podcast is ook los van de voorstelling te beluisteren.

Deze voorstelling gaat in première tijdens ons The Summer Sessions-festival.

Speeltijden en overige info
11 juni 20.30 uur (try-out) > diner in De Westerkerk bij te boeken
13 juni 15.30 uur & 19.30 uur (première)
Westerkerk | Taal: Nederlands | Prijs: € 12,50


Koop hier je tickets.

Over Club NEL
Club NEL (Noord En Licht) bestaat uit de jonge makers Anna Raadsveld, Vyne de Ruyter, Stan Vreeken, Mats Voshol en Lisa Frenkel. Met wortels in het noorden, hebben de leden van Club NEL zich als doelstelling gesteld projecten te ontwikkelen buiten de grenzen van de randstad. De verbinding met de ruimte en vrijheid van de regio én met het publiek speelt een belangrijke rol in de producties.

Voor de nieuwe voorstelling van Club NEL slaan Anna Raadsveld (De Vloer Op, NNT, Oostpool, ITA) Stan Vreeken (Slumberland, Lonesome George) en Mats Voshol (Slumberland, Lonesome George) de handen ineen. 

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina