Foto: Alwin Sinnema

Het Clubhuis, van Welcome to the Village, is een vrijplaats voor muziek, kunst, een stadstuin, werkruimtes, skate en meer. Vanaf de Zwettestraat in Leeuwarden organiseren ze feestjes, workshops en tentoonstellingen. Speciaal voor vanavond verruilt Het Clubhuis haar plek op het industrieterrein voor ons festivalhart op het Hofplein. Met natuurlijk de lekkerste muziek op het programma!

Eerie Wanda
Afgelopen zomer bracht de Nederlands/Kroatische artiest Eerie Wanda haar nieuwe plaat ‘Internal Radio’ uit. Terwijl haar vorige albums leunden naar upbeat en gitaargerichte pop, klinkt het nieuwe album als een meer experimentele, buitenaardse, serieuze volwassen aangelegenheid, die zich op gevoelig emotioneel terrein begeeft. De intieme, persoonlijke liedjes weerspiegelen de eenzaamheid die velen van ons de afgelopen jaren hebben gevoeld en doen denken aan artiesten als Lida Husik en Edith Frost.

BED
BED is een kersverse psychedelische droompopband uit Rotterdam. Met hun prachtige mix van melancholische, dromerige en contrasterende schurende texturen laten ze je in een rustgevende trance achter. BED is beïnvloed door bands als Cocteau Twins, Melody’s Echo Chamber en Beach House. Hun album ‘WET’ is nu beschikbaar op alle streaming platformen.

di 11 okt | 20:00 – 23:00 uur

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina