Foto: Lin Woldendorp

Persoonlijke theater en muziek over onze blik op ziekte en zorg

In Het begin en zijn oneindigheid laat Corinne Heyrman je de zorgkwesties uit haar gelijknamige debuutroman zelf beleven. Samen met improviserend trompettist Milan Mes en in een decor van Niki Sophia Kleverlaan, neemt Heyrman je op theatrale en muzikale manier mee in de dilemma’s en overpeinzingen die komen kijken bij ziekte.
Met een stevige dosis inlevingsvermogen laat Heyrman je haar verkenning van onze samenleving zien, hoe we naar psychische ziekten kijken. Tegelijkertijd toont ze een bijzonder persoonlijk verhaal over erfenissen, familie en zelfbeeld. Een relevante en urgente voorstelling die je eigen blik op zorg een opkikker geeft.

Over Corinne Heyrman
Het werk van Corinne Heyrman verhoudt zich in alle vormen tot de maatschappij en de vraag hoe kunst en literatuur daar iets aan kan bijdragen. Heyrman maakt regelmatig voorstellingen en performances en droeg voor op onder andere Lowlands en Oerol. Ook maakt Heyrman voorstellingen met Het Zuidelijk Toneel, zoals Toen mijn vader nog een gastarbeider was. Als podcastmaker is ze verbonden aan Horens en werkt ze mee aan Radio Kras, Wie Wat Bewaart en Drie uur ‘s nachts. Haar debuutroman Het begin en zijn oneindigheid verscheen in mei 2022 bij De Arbeiderspers.

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina