Menu van Explore the North openen

Foto: Marc de Fotograaf

Na vier eerdere edities van Explore the Playground, hét platform voor jonge makers, is het tijd voor een special edition. Eerder nodigden we Teodóra Róka, Blondeau en Zuen Records uit om een editie van The Playground te cureren, en met succes! Dit keer slaan zij de handen ineen voor deze speciale editie van Explore the Playground. Verwacht een avondvullend programma met een mix van muziekstijlen, beeldende kunst, video en nog veel meer!

Geronimo
Geronimo is afgestudeerd als danser en sounddesigner. Vol passie begint hij met breakdance en al snel daarna volgen hiphop, modern en experimental. Tijdens de show combineert Geronimo muziek en dans. 

DANYTHA
DANYTHA is een alternatieve hiphop artiest uit het hoge noorden. Haar rauwe beats, synthesizers en ambient gitaarpartijen lenen zich perfect voor harde raps en melodieuze zanglijnen. DANYTHA neemt het publiek op een op een eerlijke, poëtische en soms kwetsbare manier mee in haar wereld. 

Lorakel
De uit Groningen afkomstige dj Lorakel haalt haar inspiratie grotendeels uit de queer scene en Latijns-Amerikaanse muziek. Zet je schrap voor een energieke avond waarin baile funk, ghetto house, deconstructed club, queer house en industrial bass de boventoon voeren. 

Neon Wasabi
Neon Wasabi is gevestigd in Groningen. Met haar culturele achtergrond combineert de dj beste van de westerse en oosterse wereld. Als kind luisterde ze (stiekem) naar de new age en dream trance cassettes van haar oom, wat resulteerde in haar liefde voor synth-gebaseerde en elektronische muziek. Tegenwoordig geeft ze 90% van de tijd nog steeds de voorkeur aan de klassieke sound uit de jaren 90 en Y2K, met genres variërend van house, hard house, progressive en trance, zolang het maar die old school vibe heeft.

zo 9 okt | 20:00 – 23:00 uur

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina