Explore the Playground is het platform voor jonge makers van Explore the North. Iedere editie nodigen we een jonge maker uit om met het Playground-team, een avondvullend programma vol jong talent samen te stellen.
Deze vierde editie is dit videograaf en fotograaf Lariza Zaldy. Tijdens deze avond is zijn werk te zien en zijn er optredens van Quinny, LEMU en Louis Pedro.

Met:
Renzo
Op jonge leeftijd is Renzo al gefascineerd door tekst en beeld. In zijn tijd als student grafische vormgeving verdiept hij zich in reclame en conceptuele kunst. Als beelddenker en beeldmaker raakt hij geïnspireerd door typografie in het wild, gelijkenissen in de massa en de veelvormigheid van de wereld om zich heen. 

Quinny
Je kent Quinny misschien van zijn tracks ‘Wonderland’, ‘Money Laat De Wereld Draaien’ en ‘I Don’t Give A Fuck’, die samen 87K streams hebben opgeleverd en een van zijn nieuwere singles ‘Left Off’. Quinny weet als geen ander de dansvloer te laten ontploffen.

LEMU
Op de Playground zal rapper en dichter LEMU, met zijn speelse melodieën en taalkundig rake lyrics, je doen verlangen naar je zomerliefde, je jeugdvrienden en alle andere bitterzoete herinneringen die je vergeten was. Lemu stond namens Nederland op het WK Poetry Slam in Parijs, maar nu is hij te zien op onze Playground! Met een mix van punk, indie, rock en hiphop. 

Louis Pedro 
Louis Pedro is geen onbekende in de Friese hiphop scene. Hij is een self made artist uit Bolsward die met trots verwelkomen op de Playground. Met een flink aantal streams en views weet hij de mensen voor zich te winnen. Muziek is voor hem een uitlaatklep en maakt graag nummers waar mensen zich mee kunnen identificeren. Verwacht een energieke set met nieuwe tracks!

do 6 okt | 20:00 – 23:00 uur

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina