Menu van Explore the North openen

Foto: Jantina Talsma

Houd je van verrassingen? Ga mee op expeditie!

Ga je met ons mee op expeditie door Leeuwarden? Tijdens een expeditie van Explore the North leer je de verborgen plekjes van Leeuwarden kennen. Met een gids van A guide to Leeuwarden ga je met een groepje mede-explorers langs bijzondere locaties waar je in een intieme setting kunt genieten van kleine optredens.

Via nauwe straatjes met hun eigen historie leiden we je naar bijvoorbeeld poëzie bovenin een oud pakhuis, of een singer-songwriter in een kelder. Waar de routes langs lopen blijft geheim tot het laatste moment, maar we beloven je dat je de verhalen achter een aantal prachtige verborgen locaties in stad zult ontdekken.

Dit jaar kun je zowel op vrijdag, zaterdag en zondag meedoen aan onze expedities. Er zijn twee verschillende, die elk ongeveer 1,5 uur duren. De expedities vertrekken vanaf De Stadskas aan het Hofplein.

Reserveren
Reserveer hier je tickets voor de expedities tijdens Festival Explore the North

Let op! Je kunt alleen deelnemen aan de expedities als je in het bezit bent van een festivalbandje, dat geldig is op de betreffende dag. Er zijn expedities op al onze festivaldagen.

vr 15:30, 16:00 & 16:30 | za & zo 13:30, 14:00, 14:30 & 15:00 | Hofplein (start)

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina