Foto: Jantina Talsma

Op inschrijving!

In samenwerking met A Guide to Leeuwarden

Ga je met ons mee op expeditie door Leeuwarden? Tijdens een expeditie van Explore the North leer je de verborgen plekjes van Leeuwarden kennen. Met een gids van A guide to Leeuwarden ga je met een groepje mede-explorers langs bijzondere locaties waar je in een intieme setting kunt genieten van kleine optredens. Waar de routes langs lopen houden we nog even geheim, maar we beloven je dat je de verhalen achter een aantal prachtige verborgen locaties in stad zult ontdekken.

Dit jaar kun je zowel op vrijdag als op zaterdag en zondag een expeditie doen. Er zijn twee verschillende expedities, die elk 1,5 uur duren.

Onze expedities zijn het hele weekend te volgen op verschillende tijdstippen
vr 19 nov 15:00 – 18:00 | za 20 & zo 21 nov 14:00 – 19:00
Start bij het Hofplein (gewijzigde locatie!)

 

Aanmelden
Voor een aantal intieme programma-onderdelen, zoals de expedities, is het belangrijk dat je je vooraf aanmeldt. Dat heeft te maken met het beperkte aantal beschikbare plekken of tijdsblokken. Je doet dit door een GRATIS ticket aan te schaffen, waarmee je je inschrijft voor een tijdslot.

Reserveer hier je ticket voor een tijdslot

Je kunt je alleen voor dit programmaonderdeel aanmelden als je in het bezit bent van een ticket voor het betreffende festivaldag.

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina