Dwalen door onontdenkt Leeuwarden

Ga je mee op ontdekkingstocht? Als deelnemer aan een Explore-expeditie zie je de binnenstad van Leeuwarden van een heel andere kant. Onderweg kom je met een klein groepje mede-ontdekkingsreizigers langs verborgen locaties waar je artiesten in een intieme omgeving ziet optreden. Zo zagen avontuurlijke explorers voorgaande jaren bijvoorbeeld Spinvis, Siv Jakobsen, A.L. Snijders en Adrian Crowley in kleine setting in prachtige panden zoals een oude zeepziederij, de kelder van het keramiekmuseum en de schatkamer van Historisch Centrum Leeuwarden (HCL). Waar de expedities dit jaar langs gaan, houden we natuurlijk nog even geheim. De gidsen van A Guide to Leeuwarden laten je hoe dan ook zien dat Leeuwarden een stad is bomvol verhalen.

Tijden en aanmelding expedities

Zowel zaterdag als zondag starten de expedities om 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00 en 16:30 uur. Er zijn twee verschillende soorten expedities, die elk anderhalf uur duren. Beide expedities vertrekken steeds met een groep van 25 mensen vanaf ons festivalhart De Stadskas op het Oldehoofsterkerkhof. Bij het aanmelden kies je welke expeditie je wilt doen.

Meld je hier aan voor de expedities. Let op: de expedities zijn alleen toegankelijk met een festivalpolsbandje. Helaas zijn de expedities dit jaar niet rolstoeltoegankelijk.

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina