Afgelopen jaar schreef Kristien Hemmerechts (1955) het boek Wolf, over een hoofdpersonage dat altijd heel erg boos is. Het boek is onder andere gebaseerd op de vraag hoe het komt dat sommige mensen die een trauma of tragedie hebben meegemaakt dat een plek kunnen geven, en anderen niet. Lijkt het jou leuk om met Kristien in gesprek te gaan over de thema’s uit het boek? Meld je dan aan voor De Leesclub van dBieb en Explore the North. Om mee te kunnen praten is het natuurlijk handig als je het boek zelf in bezit hebt (of leent bij dbieb) en het gelezen hebt.

Het oeuvre van Kristien Hemmerechts (1955) bestaat uit romans, verhalenbundels en autobiografische essays. Ze werd veelvuldig bekroond, onder meer met Cultuurprijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Aanmelding De Leesclub

Als Explore the North bezoeker kun je De Leesclub gratis bezoeken. Let op: laat ons wel even weten dat je erbij bent via dit aanmeldformulier.

Nog geen kaartje? Meld je dan aan via deze pagina van dbieb en ontvang 25% korting op een vrijdagticket van Explore the North.

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina