Bastard Sugar, oftewel Wander Kars. Na slechts een handjevol optredens is de naam al goed geland bij de liefhebbers van electronische muziek. Ondanks de nog korte CV is het hoog tijd om een nieuwe samenwerking aan te gaan met Toepoel van Beun&Haas voor de visuals. We vroegen de jongens zelf wat het gaat worden. 

“Jo gast, laten we samen wat vets maken!”, zeiden we tegen elkaar. Nu hebben we daad bij woord gevoegd en echt onze computers aan elkaar gekoppeld. Er bleken meer overeenkomsten dan verschillen te zijn in onze interesses in cultuur dus een goud’n samenwerking moet het gevolg zijn. Wij gaan een organisch aanvoelende performance geven met sfeervolle beats á la Bastard Sugar en mesmerizing abstracte projecties van Richard Toepoel (Beun&Haas). De simpele en sterke animaties worden op een ongelooflijk nerdy technische manier gesynchroniseerd met de toegankelijke en droomachtige beats en geven het gevoel een gehele ervaring, zoals een film.
Deze act is mede geïnspireerd door interesse naar de betekenis van chaos en de producten die daarbij horen. Dit wordt bijvoorbeeld geuit door de totstandkoming van de muziek en ongecontroleerde bewerking van de visuals.’

Dit is een gearchiveerde act.

Ga naar de homepagina